Firma Demi je osnovana 2008. godine kao agencija koja se bavi pružanjem usluga u oblasti registracije i osiguranja vozila. Tokom višegodišnjeg poslovanja agencija se svojim upornim i kvalitetnim radom izborila na tržištu i stekla je veliki broj vernih klijenata i saradnika.

agencija

Sa željom da svim svojim klijentima omogući što bržu i jednostavniju registraciju vozila, agencija 2013. godine proširuje svoj delokrug poslovanja osnivanjem tehničkog pregleda Demi auto doo, koji se nalazi u strogom centru grada u Višegradskoj br. 1 (ugao sa Savskom), u neposrednoj blizini PS Savski venac.

DSCF4653

Zahvaljujući savremenoj linijih tehničkog pregleda, omogućen nam je efikasan i siguran rad na vozilima, odnosno brza i jednostavna provera ključnih parametara vezanih za tehničku ispravnost Vašeg motornog vozila. Naše stručno i visoko profesionalno osoblje pobrinuće se da u svakom trenutku dobijete uslugu na najvišem nivou po pitanju provere tehničke ispravnosti sledećih vrsta vozila:
– Provera tehničke ispravnosti motocikala,
– Provera tehničke ispravnosti putničkih vozila,
– Provera tehničke ispravnosti lakih teretnih vozila,
– Provera tehničke ispravnosti vozila sa pogonom 4 x 4,
– Šestomesečni tehnički pregled.

Pored usluge tehničkog pregleda, obezbedili smo i kompletno produženje registracije motornih vozila na licu mesta bez odlaska u MUP. Naš cilj je da Vam ponudimo kompletnu uslugu na jednom mestu, po najpovoljnijim uslovima plaćanja, bez skrivenih troškova.

DSCF4682

Na tehničkom pregledu je moguće izvršiti kompletno produženje registracije bez odlaska u policijsku stanicu. Moguće je izvršiti i uplatu troškova registracije vozila na izdvojenom šalteru banke. Takođe, nudimo odloženo plaćanje troškova registracije čekovima građana bez odlaska u banku na više mesečnih rata.

Sastojimo se od tima mladih i ljubaznih stručnjaka i osnovni cilj nam je da budemo stalno dostupni i da maksimalno olakšamo našim strankama. Nalazimo se u strogom centru grada, u neposrednoj blizini stanice policije Savski venac i vrlo lako nas možete pronaći.

Dok pijete kaficu u savremeno opremljenom i prijatnom ambijentu, naše ljubazno i profesionalno osoblje preuzima brigu oko utvrđivanja tehničke ispravnosti i kompletne registracije Vašeg vozila, tako da od nas odlazite sa kompletno pruženom uslugom, bez dodatnih aktivnosti koje oduzimaju Vaše vreme.

DSCF4668

Napominjemo i to da svi naši klijenti mogu besplatno da provere ispravnost svog vozila, pre odlaska na putovanje, kao i besplatan test amortizera na najsavremenijnoj opremi.

Mi smo tu zbog Vas!